Forbrændingstoilet

EcoLet har alt man kan drømme om, når det kommer til et toilet uden afløb og vand. Toilettet har en stor kapacitet og kan klare seks personer døgnet rundt. Ecolet er så behagelig at det er nemt at glemme, at det ikke er et almindeligt vandskyldende toilet. Toilettet tager ikke meget plads og er meget let at montere.

Et forbrændingstoilet er en løsning, hvor biologisk affald forbrændes til aske, helt fri for bakterier. Toilettet kræver ikke vandforsyning eller afløb, da alt toiletaffald forbrændes ved høje temperaturer, indtil der kun er meget lidt aske tilbage.

EcoLet forbrændingtoilet er et nyt koncept for forbrænding toiletter hvor affaldsprodukterne forbrændes til et minimum af aske ved hjælp af induktionsvarme. EcoLet er anden generation afbrænding toilet, der bruger induktionsteknologi til at opnå maksimal energieffektivitet og høj kapacitet. Toilettet kan bruges hvor som helst der er elektricitet, såsom boligbyggeri, feriehuse, hytter, arbejdsområder og både. Toilettet behøver ikke afløb eller vand. Aske mængden efter normal brug af 5 personer i en uge fylder ikke mere end en kaffekop.

Viser et enkelt resultat