LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm)

6.795,00 DKK7.695,00 DKK

Bæredygtigt separationstoilet med rundt design og valgfrit udluftningssystem til anvendelse i hus, tinyhouse og autocamper

  • Komfort som ved et konventionelt toilet
  • Lugtneutral på grund af adskillelse og udluftningssystem
  • Ventilationskit til naturlig udluftning (valgfrit)
  • Elektrisk ventilationssystem (valgfrit) med fleksibel USB-port (12V, 24V eller 230V)
  • Nyudviklet, rundt og praktisk design
  • Enkel og hygiejnisk tømning
  • Selvforsynende uden vand og kemi
  • Alt er inkluderet så toilettet kan tages i brug med det samme
  • Bruger træspåner

Leveringtiden er 3-7 arbejdsdage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm) Materiale og kvalitet

– Toilettet er lavet af FSC-certificeret® 15 mm og 12 mm elle multilagsplade af høj kvalitet, et materiale, der er ekstremt robust og stabilt på trods af sin lave vægt. De vandafvisende overflader er imprægneret med en naturlig træolie, hvilket gør yderligere behandling overflødig. Separations systemet er lavet af slidstærk plast og er overfladeforseglet. FSC står for bæredygtig skovdrift.

 

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm)

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm) Elektrisk udsugningssystem / ventilationskit

Det elektriske udsugningssystem anbefales, hvis du skal bruge dit toilet ofte gennem længere tid. Det kan fleksibelt tilsluttes USB-port via det medfølgende stik (12V, 24V eller 230V) og har et ekstremt lavt strømforbrug. Det maksimale strømforbrug er 1,3 W (0,26 A) og støjniveauet er 19,3 dB.

Ventilationskittet sørger effektivt for at lugt og fugtighed ledes over tagryg ved hjælp af den naturlige skorstenseffekt. Installationen udføres nemt ved at rørene skubbes ind i hinanden.

Ved at kombinere den elektriske udsugning og ventilationskittet opnås den mest effektive løsning, hvor toilettet kan benyttes uden strøelse (træspåner) og du ikke skal tømme toilettet så ofte.

VÆLG DET BÆREDYGTIGE TOILET SOM PASSER TIL DINE BEHOV

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm) Vælg mellem 4 lugtfrie varianter

LunaBlœm fås i 4 forskellige varianter så du kan få den løsning som passer til dine behov. Dit valg afhænger af, hvor tit du skal bruge dit toilet og om der er adgang til strøm. Ens for alle varianter er, at de er helt lugtfrie i drift takket være brug af strøelse og/eller et elektrisk udsugningssystem.

Til lejlighedsvis brug, for eksempel i weekender, er brugen af strøelse i stedet for et elektrisk udluftningssystem tilstrækkeligt for at opnå en lugtfri komfort (læs mere om løsning 1 herunder). Ønsker du at bruge toilettet regelmæssigt kan du med fordel vælge løsning 2 – her monteres et ventilationskit (aftræksrør) som ved hjælp af skorstenseffekten får den fugtige lugt ud i det fri. Du skal tømme faststofbeholderen efter 15-20 besøg.

Hvis du ønsker at bruge dit toilet regelmæssigt og er der adgang til strøm anbefaler vi, at du vælger løsning 3 eller 4 da disse varianter bruger elektrisk udsugning. Udsugningssystemet er mere effektiv og gør at man kan undlade at bruge strøelse. Den bedste og mest effektive løsning vi kan tilbyde er løsning 4, som sørger for at lugten ledes udenfor via en kombination af ventilationskit og det elektriske udsugningssystem. Merudgiften til disse løsninger tjenes hjem over tid ved at man kan se bort fra at bruge strøelse.

1. Uden udsugningssystem

Lunablæm leveres klar til brug og kan bruges helt lugtfrit takket være separations systemet i kombination med træspåner. Denne udgave er ideel til lejlighedsbrug. Toilettet er nemt at stille op og er derfor perfekt på farten f.eks. i autocamper.

Strøm: NEJ
Ventilationskit: NEJ
Elektrisk udsugning: NEJ
Behov for strøelse/træspåner: JA
Brug: TIL LEJLIGHEDSBRUG / MOBILT BRUG
Pris:
Kr. 6.795,-

2. Med ventilationssystem

Lunablæm med ventilationskit, hvor der ikke er adgang til strøm. Dette er løsningen hvis toilettet bruges regelmæssigt. Skorstenseffekten sørger for at lugt og fugt effektivt bliver ledt udenfor.

Strøm: NEJ
Ventilationskit: JA
Elektrisk udsugning: NEJ
Behov for strøelse/træspåner: JA
Brug: TIL REGELMÆSSIGT BRUG
Pris:
Kr. 7.095,-

3. Med elektrisk udsugning

Lunablæm med elektrisk udsugningssystem er den perfekte løsning, hvor der er adgang til strøm. Udsugningssystemet sørger for at lugt og fugt bliver ledt udenfor via et ventilationskit som er monteret på bagsiden. Vælges denne løsning kan man undlade at bruge træspåner, hvilket giver en besparelse.

Strøm: JA
Ventilationskit: NEJ
Elektrisk udsugning: JA
Behov for strøelse/træspåner: NEJ
Brug: TIL REGELMÆSSIGT BRUG
Pris:
Kr. 7.395,-

4. Med ventilationskit og elektrisk udsugning

Vil du have den bedste løsning anbefaler vi en kombination af det elektriske udsugningssystem og ventilationskittet. Kombinationen er så effektiv, at man kan se bort fra brugen af strøelse. Det giver en mærkbar fordel og besparelse i forhold til de andre løsninger. Som kæmpe plus skal toilettets beholdere ikke tømmes så ofte ( se mere under punktet tekniske data ).  

Strøm: JA
Ventilationskit: JA
Elektrisk udsugning: JA
Behov for strøelse/træspåner: NEJ
Brug: TIL HELTIDSBRUG
Pris:
Kr. 7.695,-

Tekniske data for LunaBlœm: 

Volumen faststofbeholder: 11 liter, 15-20 besøg  (30-40 besøg med elektrisk udsugningssystem). Anbefalede tømningsintervaller 5-10 dage, hvor anvendelsen af et elektrisk udsugningssystem vil forlænge dette interval mærkbart.

Kapacitet væskebeholder: 10 liter (30-50 besøg). Forventet tømningsinterval 3-4 dage.

Materiale: Elletræ
Overflade mål bund af toilet: B 37 cm, D 53 cm
Mål lukket: H 50 cm, B 37 cm, D 53 cm
Siddehøjde: 48 cm
Max belastning: 200 kg

Vægt: 13,5 kg

Pakken indeholder: 

1x Trobolo Lunablæm
1x Faststofbeholder, 11 Liter 
1x Væskebeholder 10 Liter
1x Startsæt (3l træspåner + 10 nedbrydelige poser)
1x Brugsvejledning (kan downloades i bunden af siden)
1x Elektrisk udsugningssystem (valgfrit) – 1x USB stik (12V, 24V eller 230V), 1,5m kabel, 1x 50cm rør
1x Ventilationskit (valgfrit) – 4x 50 cm rør, 1x 25 cm rør, 1x 90 gr. bøjning, taghætte. Rør er 50 mm
1x Montagevejledning (valgfrit)    

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm) Sådan kommer du i gang

– Når du modtaget dit nye Trobolo toilet er det samlet og klar til brug. Det perfekte sted er tørt og plant og det er ikke nødvendigt at fastmontere toilettet. Det kan stilles helt ind til væggen da beholderne tømmes ovenfra. Anvendelsesmulighederne er utallige takket være de forskellige tilvalg og med det smalle og æstetiske design passer det perfekt til hus, have, van eller autocamper.

Tryk på linket og se hvor nemt toilettet bruges:

Lunablæm - Brugsanvisning

LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm) Hygiejne og rengøring – mini FAQ

Er brugen af et Trobolo toilet hygiejnisk ?

Toilettet er designet på en sådan måde, at brugeren kun kommer i kontakt med toiletsædet, som på et konventionelt toilet. Beholderne er luft- og vandtæt, så lækage er ikke mulig, og selv transport over lange afstande er problemfri. Rengøringen er hygiejniske da produktet af et toiletbesøg kun kommer i kontakt med plastoverfladen.

Hvordan gør jeg toilettet rent ?

Rengøringsindsatsen er lavere end med et konventionelt toilet, da afføringen går direkte ned i faststofbeholderen som er beskyttet af en udskifteligt pose. Træoverfladerne er imprægneret af en naturlig olie og toiletsædet er forseglet af en antibakteriel beskyttende belægning.

Skal beholderne rengøres ?

Den store beholder er udstyret med en pose som gør at den ikke kommer i kontakt med fækalier – det gør også at den er nem at tømme.  Væskebeholderen skyldes med lidt rengøringsmiddel ved behov – det kræver deraf ikke den store indsats.

Hvor bortskaffer jeg toiletaffaldet ?

Separations-systemet muliggør genanvendelse af toiletaffald på egen grund. Urin fortyndet 1:10 med vand kan bruges som organisk gødning i haven. Den faste beholder kan tømmes i en kompostbeholder, hvor det kan blandes med andet organisk haveaffald. Er mulighederne ikke til stede for organisk genanvendelse kan toiletaffaldet nemt bortskaffes som almindelig husholdningsaffald, ligesom f.eks. brugte bleer. Væskebeholderen kan tømmes i et almindeligt toilet forbundet til kloaknettet.

  • LunaBlœm (12V, 24V, 230V, Uden strøm)

Yderligere information

Udluftningssystem

Uden udluftningssystem, Incl. ventilationskit, Incl. elektrisk udluftningssystem, Incl. elektrisk udluftningssystem og ventilationskit