BioLet komposteringstoilet

Med BioLet får du et stilfuldt, plejevenligt og luksuriøst biologisk toilet til sommerhuset, fritidsboligen eller annekset – helt uden kloakering. Toilettet byder på en bæredygtig og vandbesparende løsning uden brug af kemikalier – Bare naturen !

Det særlige ved BioLet muldtoilet er, at bionedbrydningsprocessen foregår inde i toilettet takket være en patenteret teknologi, der har gjort BioLet meget populært. BioLet er næsten vedligeholdelsesfri, komfortabelt og stilfuldt som et almindeligt toilet. Ved fritidsbrug tømmes toilettet få gange pr. sæson ( 1-2 gange pr. sæson i rekreativt brug ). 

Greenkarma tilbyder 4 modeller – BioLet 55, 65, 55AI og 65AI. Dit valg afhænger af, hvor mange personer der benytter toilettet og om det er til fritids- eller permanent brug. Biolet 55 (1-3 personer), Biolet 55AI ( 4 personer) og BioLet 65 ( 4-6 personer) er alle perfekte til fritidsbrug.

Skal du bruge et muldtoilet til permanent brug er BioLet 65AI dit valg. BioLet 65AI er ikke kun fuldautomatisk, men signallamper indikerer når det er tid til at tømme muldtoilettet, og så er det markedets eneste muldtoilet med Svanemærket.

BioLet 55ai ( 4 personer i fritidsbrug ) har samme gode egenskaber som BioLet 65ai, den eneste forskel er, at den er lidt mindre. Hvis du ikke har brug for den større kapacitet, men ønsker et toilet med de samme egenskaber som BioLet 65ai, er dette modellen for dig. 

Alle BioLet modeller er med soft-luk toiletbræt og indbygget ventilator, der sikrer, at der ingen lugtgener er. Som tilvalg kan vælges enten ventilationskit gennem loftet eller væggen.