Om os

I sommeren 2010 købte vi vores dejlige kolonihavehus. Som helt grønne i kolonihavelivet, var toilet løsninger ikke en vores første bekymringer. Vi affandt os med det installerede campingtoilet, for hvilke andre løsninger var der ud over et campingtoilet eller at få en dyr installation af en septitank? Efter to sæsoner, og adskillige tømninger af campingtoilet, måtte vi bare finde én anden toilet løsning. Tømning af toilettet blev en sur pligt der skulle findes en løsning på. Løsningen blev et muldtoilet fra MullToa.

Og vi har på ingen måde fortrudt vores køb af et muldtoilet fra MullToa. Her efter 5 sæsoner virker muldtoilettet upåklageligt. Der har ikke været nogen form for mekanisk defekt, og hvor er det nemt. Tilsæt en håndfuld special muld eller kompoststrø et par gange i ugen og resten klarer naturen selv. Vi tømmer toilettet to gange hvert år. Folks bekymring ved et muldtoilet er ofte lugtgener, men vi har aldrig oplevet lugtgener fra muldtoilettet. Ventilatoren sørger for at gennemlufte muldtoilettet og trækker al lugt ud gennem ventilationsrøret.

Vi i Green Karma, ønsker at udbrede konceptet muldtoiletter til alle jer i kolonihaverne og sommerhusene hvor der ingen afløb er eller hvis I bare ønsker en grøn toilet løsning, være med til at passe bedre på miljøet og spare på vores grundvand.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til muldtoiletter, er du altid velkommen til at skrive os en mail eller give os et kald.

Med venlig hilsen

onlinelogomaker-101915-2100