Handelsbetingelser

Nedenstående handelsesbetingelser er gældende for alle køb foretaget på greenkarma.dk, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Green Karma og køber. Ved afgivelse af ordrer accepteres samtidigt nedenstående handelsesbetingelser.

Fragt og levering
Leveringstiden fra at Green Karma modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 5-7 dage. Alle ordrer afsendes med pakke.dk eller GLS, og i de tilfælde, hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren. Hvor der er valgt “Pakke” som forsendelsesmetode afsendes som en forsikret pakke.

Vi sender til Danmark og ifølge nærmere aftale til Norge, Grønland og Tyskland. Kontakt os gerne for at høre mulighederne.

Returret
Varer købt på greenkarma.dk er omfattet af 14 dages fuld returret. Varerene skal returneres i intakt emballage samt i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler køber. Gem postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
Det er nødvendigt at give Green Karma besked om fortrydelse af køb – det er ikke tilstrækkeligt at “afvise” forsendelsen ved modtagelse.

Der hæftes for en eventuel værdiforringelse af varen, der er sket i forbindelse med brug af varen. Værdiforringelsen fastsættes ud fra, hvad den pågældende vare kan indbringe i et videre salg.

Efter returnering tilbagebetales beløbet senest 14 dage efter, at købet er blevet fortrudt, til det kort der blev benyttet i forbindelse med købet.

Reklamation
Varer købt på greenkarma.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos Green Karma er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage. Reklamationer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Pris og betaling
Hos Green Karma kan der betales med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express, PayPal, MobilePay og ved bankoverførsel efter aftale. Alle priser opgivet på greenkarma.dk er inklusiv moms medmindre andet er opgivet.

Privatlivspolitik
De personlige oplysninger som Green Karma modtager i forbindelse med en ordre på greenkarma.dk er strengt fortrolige, og vil ikke blive videregivet til andre personer eller virksomheder.

Toilet Solutions IVS (CVR: 38872672)
6091 Sdr. Bjert
Telefon: 50550638
E-mail: kontakt@greenkarma.dk