Komposteringstoilet

Med BioLet får du et stilfuldt, plejevenligt og luksuriøst biologisk toilet til sommerhuset, fritidsboligen eller annekset – helt uden kloakering. Toilettet byder på en bæredygtig og vandbesparende løsning uden brug af kemikalier – Bare naturen !

Det særlige ved BioLet muldtoilet er, at bionedbrydningsprocessen foregår inde i toilettet takket være en patenteret teknologi, der har gjort BioLet meget populært. BioLet er næsten vedligeholdelsesfri, komfortabelt og stilfuldt som et almindeligt toilet. Ved fritidsbrug tømmes toilettet få gange pr. sæson ( 1-2 gange pr. sæson i rekreativt brug ). 

Greenkarma tilbyder 3 modeller – BioLet 55, 65 og 65AI. Dit valg afhænger af, hvor mange personer der benytter toilettet og om det er til fritids- eller permanent brug. Biolet 55 (1-3 personer) og BioLet 65 ( 4-6 personer) er begge perfekte til fritidsbrug.

Skal du bruge et muldtoilet til permanent brug er BioLet 65AI dit valg. BioLet 65AI er ikke kun fuldautomatisk, men signallamper indikerer når det er tid til at tømme muldtoilettet, og så er det markedets eneste muldtoilet med Svanemærket.

Alle BioLet modeller er med soft-luk toiletbræt og indbygget ventilator, der sikrer, at der ingen lugtgener er.

Viser alle 4 resultater