BioLet 30NE muldtoilet (uden strøm)

5.495,00 kr.

BioLet 30NE er designet til steder, hvor der ikke er elektricitet, og er det perfekte valg til kolonihaven, båden eller annekset som er off-grid. Toilettet fungerer ved at væske og fast affald bliver adskilt i toppen af toilettet. Dette sikrer at fast affald går til en kompostbeholder, mens væsken samles i en tank eller dunk.

Ved konsekvent separation af faste stoffer og væske kan affaldet reduceres med op til 90 %. Som følge heraf skal toilettet tømmes relativt sjældent. Hvis en familie på fire bruger toilettet i deres sommerhus 30 dage året rundt (fritidsbrug) skal det kun tømmes en gang årligt, det betyder at der kan gå mere end 100 brugerdage.

Fordelen ved dette toilet er, at urinen ikke kommer i berøring med fæces og derfor er hygiejnisk uskadeligt. Urin er en god og kraftig gødning, der især indeholder meget kvælstof. Det kan bruges som tilsætning i komposten eller direkte på jorden under planterne, hvis det fortyndes 1:10.

Udluftningsrøret som føres gennem loftet eller væggen sørger gennem skorstenseffekten for at toilettet bliver ventileret. Som med alle BioLet Toiletter, er BioLet 30NE nem at installere af alle med grundlæggende handyman-viden på blot et par timer med almindelige husholdningsværktøjer. Et meget tiltalende design og enkelhed i brug, gør BioLet 30NE til et godt valg !

Varenummer (SKU): 2030-1 Kategori:

Beskrivelse

  • BioLet 30 muldtoilet eller kildesorterende toilet er udstyret med kompost cover over kummen, der åbner automatisk når man sætter sig.
  • 30 liter kompostbeholder med hank er placeret i muldtoilettet .
  • Urinbeholderen installeres enten under muldtoilettet eller uden for bygningen.
  • Muldtoilettet skal tømmes 1-2 gange årligt.
  • Der skal anvendes 0,5 liter muld eller kompoststrø i ugen per person.
  • Pakken indeholder et muldtoilet, inderbeholder, 40 l efterkomposteringsbeholder, 10 stk toilet-poser, slange (1.5 m), rør, special muld og insektnet.
  • Urinbeholder på billedet er tilbehør.

Tekniske data for BioLet 30 muldtoilet

Kapacitet: 3-4 personer (+1 gæst)
Materiale: ABS platik og kompost beholder i frostsikret PE plastik
Farve: Hvid
Siddehøjde: 50 cm
Dimension: H 64 cm, B 40 cm, L 68 cm
Effekt: 0 W
Garanti: 2 år

Installations kit medfølger ikke til BioLet 30 NE muldtoilet, se tilbehør til muldtoiletter

Manualer

  • BioLet 30NE muldtoilet (uden strøm)

Du kunne også være interesseret i...