Toilethus Fennica incl. Kekkilä s2300

20.500,00 kr.28.625,00 kr.

Toilethus Fennica incl. Kekkelä s2300

Dette sæt består af vores største muldtoilet på 230L kombineret med vores traditionelle toilethus som passer perfekt til sommerhuset, shelterpladsen eller fællesarealer. Toilethuset er lavet i en god og holdbar kvalitet og med forskellige overfladebehandlinger kan træet tilpasses lige din ønsker og behov for farvevalg og udtryk.

Huset byder på mange smukke detaljer med gavltag, vindue i døren og luge i bunden. Det samles legende let – byggesættet leveres med færdigsavet træ, der låser sammen når det stables.

Mulighed for monteringsservice – se mere under varebeskrivelsen.

Fragt kr. 1.000,- / vælg Toilethus Fennika ved forsendelse i kurven

Leveringtiden er normalt 10-14 arbejdsdage. Kontakt os gerne på mail kontakt@greenkarma.dk for nærmere omkring levering m.v.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Toilethus Fennica incl. komplet toilet med 230L kapacitet /  4 personer

Søger du efter en toiletløsning til din have, sommerhus eller noget helt tredje – så har du her en perfekt løsning. Toilethuset er på 2 m² og er fremstillet af ubehandlet fyrretræ. Det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg. Derfor anbefaler vi, at du behandler træet med en passende træbeskyttelse inden montering. Huset har en vægtykkelse på 28 mm, og gulvplankerne har en tykkelse på 16 mm. Der er er gjort ekstra ud af detaljerne med blandt andet det klassiske saddeltag og ruden i døren. Udover dette, medfølger der endvidere trin for trin instruktion i at samle Toilethuset. Så er det bare at finde værktøjskassen frem og gå i krig med at samle hytten. Ønsker du, at vi står for monteringen af hytten, kan dette også lade sig gøre.

Kekkiläs komposttoilet s230L er et brugervenligt, økologisk separationstoilet. Komposttoilettets kapacitet er tilstrækkelig til brug af en familie på fire til sommersæsonen. Kekkiläs komposttoilet er et glimrende valg til et udendørs toilet. Komposttoilettet fungerer uden vand og elektricitet. Sæde og låg er lavet af varm og holdbar special cellulær plast. Kompostering er naturens egen proces, som forstærkes af toilettets varmeisolering. Derudover holder væskerne, der filtrerer gennem papirmassen, den passende fugtig til komposteringsprocessen. Brug af et komposttoilet er næsten lige så ubesværet som at bruge et vandtoilet og toiletpapir smides i toilettet.

Toilettet kan nemt tømmes gennem den store dræningsluge på bagsiden. Diameteren på ventilationsrørrerne, der passer til toilettet, er 75 mm og er inkluderet i sættet. Man kan selv indstille højden på toilettet. Sædehøjden justeres afhængigt af diameteren af hullet i gulvet. Væsken drænes gennem komposteringsmassen og ledes til beholder med den tilhørende slange.

DIMENSIONER:
• Areal: 2 m²
• Bundmål: 140 x 140 cm
• Højde: 260 cm
• Sidevæg højde: 222 cm
• Vægtykkelse: 28 mm
• Dør: 80 x 170 cm
• Pakkens størrelse: 205cm x 49cm x 115cm / 300 kg

Bemærk: Leverancen omfatter ikke tagmaterialer, overfladebehandlingsmidler eller fundamenter. Det anbefales at behandle træet med træbeskyttelse eller maling for at sikre mod vejrlig. Toilettet er designet således, at gulvet er placeret i en tilstrækkelig højde, så de høje komposteringssæder placeres i en passende sædehøjde. Produktet leveres med en fortrappe samt en afløbsluge bagpå.

Toilethus Fennica incl. Kekkilä s2300 Monteringsservice

– Vi leverer også toilethuse færdigsamlede – dvs. monteret og klar til opstilling. Leveringen sker af vognmand hvor lastbilen har gaffeltruck med.

Bemærk venligst :Hvis det er muligt, kører chaufføren gerne toilethuset helt hen til der, hvor du ønsker det placeret. Det kræver at der er plads til trucken og at jorden er ikke er for blød, så han synker i. Det er ene og alene vores chauffør der afgøre om det er muligt eller ej. Han strækker sig langt, men vurderer altid om der er risiko for at han sidder fast eller ødelægger græsplænen. Hvis i sammen bliver enige om at forsøge, dækker vi IKKE evt. for skader på græsplænen m.m.  Såfremt det ikke er muligt for chaufføren at køre hen til den ønskede placering, sætter han huset hvor der er plads og det ikke står i vejen. Det er derefter dit eget ansvar at få den flyttet hen til der, hvor du skal bruge den. Vi tilbyder også at levere med kran, hvis hytten skal løftes ind over hus, hæk eller andre forhindringer.  Er du i tvivl, kontakt os gerne for mere information omkring levering.

Prisen for levering af færdigsamlet toilethus er kr. 8.125,- incl. moms.

 

Yderligere information

Toilethus Fennica incl. Kekkilä s2300

Uden montering, Med montering